Prisliste

Medlemmer av Alero har alltid prisgaranti. Det betyr at du kan være trygg på at du alltid har markedets beste pris på anbefalt behandling. Får du et kostnadsoverslag fra annen tannlege kan du ta dette med og få samme eller bedre pris hos Alero om tannlegen faglig kan stå inne for planlagt behandling. Vi ønsker kun å gi behandling med topp kvalitet og derfor har du alltid garanti på arbeidene utført ved Alero samtidig som du kan være trygg på at vi benytter Norsk tannteknikk hvor vi er trygge på materialer og opphavssted.

Prislisten har fra - til priser og nøyaktig pris utgis på kostnadsoverslag etter tannlegens undersøkelse.

Undersøkelser og rens

Røntgen

Fyllinger

Rotfylling

Krone og fasder

Protese og implantat

Tanntrekking

Anestesi

Tannbleking

Grunnet Covid-19 pandemien er det tilkommet en ekstrem prisstigning på munnbind, engangshansker og annet smitteforebyggende utstyr. Denne kostnaden bærer vi primært selv men dessverre har vi, som alle andre tannklinikker, fått et tillegg til oppført pris på 90,- på alle behandlinger inntil situasjonen normaliserer seg.

Ved kirurgiske inngrep tilkommer det 490,- for steril oppdekking.

Tannbehandling i Narkose -Gratis konsultasjon og utredning.

Alero tilbyr tannbehandling i narkose for deg som har omfattende behandlingsbehov eller ikke får ivaretatt tennene grunnet angst. Ta kontakt for gratis vurdering i nøytrale omgivelser. Ventetid er ca 2-4 uker for øyeblikket.

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.