På klinikken sliper tannlegen til nabotenner på hver side av den/de manglende tenner eller at spesialisten setter inn implantater i kjeven.

Hvor lang tid det tar før tannlegen kan ta avtrykk varierer avhengig av om det er implantatbehandling eller om broen skal festes på pasientens egne tenner. Avtrykket sende tanntekniker for fremstilling av en bro som er nøye tilpasset forholdene i munnen. I mellomtiden får du en midlertidig bro som beskytter de tilslipte tenner og sørger for at disse tennene ikke flytter på seg. Etter at tanntekniker har produsert den endelige broen limes denne på de tilslipte nabotennene med et sterkt lim eller festes til implantatene. Broen sitter nå fast på plass i munnen.

For at broen skal ha lengst mulig levetid er det blant annet viktig med god munnhygiene. Dette for å unngå at det kommer hull på tennene som broen er festet til eller tannkjøttsykdom som kan gi løsning av tenner/implantater. Vi på klinikken vil gi deg god veiledning og tips til hvordan du kan holde det rent i munnen. På jevnlige kontroller vil vi kontrollere og eventuelt gi ny instruksjon dersom vi ser at det er nødvendig. Jevnlige tannlegekontroller hos oss vil derfor bidra til å forlenge broens levetid.

Større tannbehandlinger

Alero har ett team som tilbyr hele spekteret av større behandlinger. Tilgang til operasjonstuer og kompetanse gjør oss til ditt foretrukne valg!
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.