Røntgenbilder tas ofte i forbindelse med vanlig tannlegesjekk, men også ved akutte besøk dersom du f.eks. har hatt/har tannverk for å lettere kunne finne årsaken til tannverken.

Vi bruker digitale røntgenapparater og hjelpemidler på Alero tannklinikk for å gi minst mulig stråling, best mulig diagnostikk og behandling.

OPG

På klinikken har vi også OPG/panoramarøntgen. Dette røntgenapparatet gir et digitalt oversiktsbilde av tennene, beinstrukturer i overkjeve og underkjeve, bihulene og kjeveleddene.

Panoramarøntgen gir en bedre oversikt og er til god hjelp for å avdekke eventuelle sykdommer og et godt hjelpemiddel i behandlingsplanleggingen.

Opptaket gjøres ved at røntgenapparatet beveger seg en gang rundt hodet ditt mens du står inne i OPG-maskinen. Opptaket tar omtrent 20 sekunder og er helt smertefritt. For deg som sliter med brekning, og det ikke er mulig med vanlig røntgenopptak, vil OPG være det beste alternativ.

OPG er også svært nyttig i utredning før større behandlinger. Ved denne undersøkelsen får behandleren svært god oversikt over spesielle anatomiske variasjoner og tilstander som kunne medført øket risiko om det ikke blir avklart før behandlingen påbegynnes. Vi gjør alt for at du skal være trygg!

Hjelpemidler og anestesi

Alero er en av få klinikker som tilbyr såkalt "smertefri" behandling. Be om en undersøkelse for informasjon og forsøk selv!
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.