Dersom du lider av tannlegeskrekk og har stort behov for tannbehandling, kan behandling i narkose være et mulig alternativ.Alero tannklinikk tilbyr tannbehandling under narkose og sedasjon i samarbeid med anestesilege (narkoselege) og sykepleier. Narkoselegen utfører selve narkosen og står ansvarlig for de medisinske vurderingene, slik at din sikkerhet er ivaretatt.

Narkose og sedasjonsbehandling er kun å anse som en del av behandlingen av din tannlegeskrekk. Tannbehandling under narkose innebærer alltid en liten risiko og derfor tilbyr vi først å behandle din tannlegeskrekk med enklere metoder hvis mulig. Dersom du lider av alvorlig tannlegeskrekk, har unngått tannlegebesøk i flere år og har stort behandlingsbehov, tilbyr vi deg en gratis, uforpliktende konsultasjon i et nøytralt miljø. Under konsultasjonen diskuterer vi ditt behandlingsbehov og planlegger videre behandling. Vi diskuterer også om du trenger narkosebehandling.

Når trenger du narkosebehandling?

  • Ved alvorlig tannlegeskrekk/odontofobi
  • Ved ekstra kraftig brekningsrefleks
  • Ved dårlig virkning eller allergi for vanlig bedøvelse
  • Ved behov for langvarig og kompliserte behandlinger
  • Ved sykdommer eller tilstander som gjør det umulig med vanlig tannbehandling

Alero tannklinikk har et dyktig narkoseteam med narkoselege og en narkosesykepleier med fullt ansvar for narkosebehandlingen. Vil du vite mer om tannbehandling under narkose eller ønsker å bestille time, ta kontakt for en uforpliktende gratis konsultasjon i et nøytralt miljø.

Hjelpemidler og anestesi

Alero er en av få klinikker som tilbyr såkalt "smertefri" behandling. Be om en undersøkelse for informasjon og forsøk selv!
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.