Vi tilbyr bedøvelse ved tannbehandling og har også overflatebedøvelse til bruk før man setter bedøvelsen for de som ønsker dette. Overflatebedøvelse påføres slimhinnen der man skal sette bedøvelsen. Vi lar dette virke en stund før vi setter bedøvelsen, og man kjenner da nesten ikke noe til selve bedøvelsen.

Det finnes ulike typer bedøvelsesmiddel og vi tar hensyn til din helsesituasjon ved valg av type bedøvelse. Det er derfor viktig at du oppgir eventuelle sykdommer, allergier og medisiner når du kommer til oss.

Etter at bedøvelsen er satt, vil tannlegen kontrollere at du har god effekt av denne før selve behandlingen igangsettes. Og den videre behandling kan så gjennomføres uten smerter.

Tannlegene på Alero tannklinikk har fokus på å gjøre tannlegebesøket så skånsomt og lite smertefullt som mulig, men samtidig sikre et optimalt resultat.

Hjelpemidler og anestesi

Alero er en av få klinikker som tilbyr såkalt "smertefri" behandling. Be om en undersøkelse for informasjon og forsøk selv!
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.