Estetiske
tannbehandlinger

  • Tannlegevakt 365 dager i året
  • Prisgaranti
  • Moderne lokaler
  • Allmenn og spesialistbehandling

Tannbleking

Tannbleking har blitt populært de siste årene og er en velprøvd og anerkjent måte å lysne tennene. Før oppstart med tannbleking trenger du en grundig undersøkelse for å utelukke eller behandle hull, utette fyllinger eller tannkjøttsykdom. Hvor hvite tennene dine blir etter behandlingen avhenger av blant annet hvor hvite tenner du hadde fra før, alder og type misfarging. Rotfylte tenner som er blitt grå har gjerne bra resultat dersom de blekes fra innsiden.

Les mer

Skallfasett

Skallfasett eller fasade er et tynt skall av plast eller porselen som limes på tannens forside. Fasader er i stor grad en kosmetisk løsning for å endre form eller farge på tennene og bedre ditt smil.

Les mer

Tannkrone

Noen tenner er så skadet at de trenger en krone. Det som er igjen av tannen slipes da til og det lages en krone som passer til resten av tannsettet ditt både i form og farge. Det finnes ulike typer kroner, og våre tannleger vil diskutere de ulike alternativene med deg og komme frem til den beste løsningen for din munn.

Les mer

Airflow tannrens

Airflow er en måte å rengjøre tennene på ved hjelp av en blanding av salt og vann tilsatt smaksstoff som sprayes på tennene. Ved hjelp av denne teknikken forsvinner overfladisk misfarging som kan komme av maten vi spiser samt kaffe, te og røyk. Airflow er på en måte en slags høytrykkspyling av tennene og er en del av det vi har til rådighet for å hjelpe deg med å ha et rent og vakkert smil. Du kan se en film om teknikken her:

Les mer

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.