Våre
behandlinger

  • Tannlegevakt 365 dager i året
  • Prisgaranti
  • Annerledes med topp moderne lokaler
  • Allmenn og spesialistbehandling

Generelle tannbehandlinger

Våre tannleger anbefaler deg en årlig undersøkelse og rens av dine tenner. Dette forebygger og sparer deg for smerter og kostnader samtidig som det hjelper med å bevare egne tenner gjennom livet.
Bestill time

Estetiske tannbehandlinger

Estetisk tannbehandling omfatter enhver tannbehandling som forbedrer estetikken av ditt smil. Det kan være større eller mindre endringer, men som kan ha stor betydning for den enkeltes selvtillit, selvbilde og personlige relasjoner.
Estetisk tannbehandling vil kunne gå på bekostning av dine naturlige tenner. Det er derfor viktig at vi som fagpersoner foretar en grundig undersøkelse i forkant av all behandling. Vi vil så komme med anbefalinger og gi deg god informasjon, slik at du kan føle deg trygg på at den behandlingen du får hos oss er både faglig begrunnet og av god kvalitet.
Bestill time

Større tannbehandlinger

Alero har ett team som tilbyr hele spekteret av større behandlinger. Tilgang til operasjonstuer og kompetanse gjør oss til ditt foretrukne valg!
Bestill time

Hjelpemidler og anestesi

Alero er en av få klinikker som tilbyr såkalt "smertefri" behandling. Be om en undersøkelse for informasjon og forsøk selv!
Bestill time

Bitt og tannstilling

En friskere munn, et penere utseende og tenner som kan holde hele livet, er målet med tannregulering. En spesialist innenfor dette behandlingsområdet kalles en kjeveortoped. Kjeveortopeder er tannleger som i Norge har en 3 årig ekstrautdannelse på tannlegeskolen i Oslo eller Bergen.
Å få tannregulering innebærer at tannlegen kan rette på feil i tannstilling og kjevevekst. Bortsett fra det rent estetiske, så kan en feilutvikling av bittet føre med seg andre problemer. Tenner som sitter uregelmessig og ujevnt er ofte vanskeligere å holde rene. Da er risikoen for hull og tannkjøttssykdommer større. Feilstilling av tennene kan gi problemer med tyggemusklene, kjeveledd og med musklene i hals- og skulderregion.
Bestill time

Dine data, dine valg

Du kan velge hvilke cookies du tillater oss å benytte. Funksjonelle cookies kan ikke fjernes, da disse er nødvendig for funksjonen av nettsiden. Du kan lese mer om hva dette innebærer i vår personvernserklæring.